Dikke- botten- maaltijden bij de blueberries

RESERVEER

ALS GEVOLG VAN DE NIEUWE CORONAMAATREGELEN WORDT DE MOGELIJKHEID OM TE RESERVEREN VOORLOPIG STOPGEZET.


Zoals het er nu uitziet moet de horeca verplicht sluiten tot en met 15 november. 

Mogelijk wordt een eerdere versoepeling aangekondigd intussen tijd. 


Zodra wij meer informatie en zekerheid hebben, stellen wij de mogelijkheid om te reserveren terug open en communiceren wij dit via deze website en via facebook. 


Wij hopen dat we gauw weer de kans krijgen om deze unieke beleving voor jou te kunnen realiseren.

Een dikke botten maaltijd tussen de blueberries

Het is heel simpel:


Gedurende 2u krijg je voor je bubbel een eigen plekje op het domein van 22 ha. Er zijn 3 locaties voorzien waar je gedurende 2u op een unieke manier kunt genieten van een speciale warme maaltijd … in openlucht. Weer of geen weer.


Jij :

- selecteert de datum waarop je komt,

- kiest het aantal personen en menu's,

- en zorgt dat je zeker op tijd bent.

RESERVEER

Friluftsliv

In Scandinavië weet men al lang dat het fijn is om in openlucht te zijn. Zij proberen, in alle seizoenen, zoveel mogelijk hun tijd buiten door te brengen. Zij hebben er zelfs een woord voor: “friluftsliv” of “leven in openlucht”.


Buiten in de natuur eten hoort daar ook bij. Weer of geen weer, want voor hen bestaat er geen slecht weer, wel slechte kleding. Voor Scandinavische geneugtes kun je dus nu terecht op domein Blueberry Fields: genieten van de cadeaus van de natuur.

€14 / p.p.

 • Wandelaperitief: bosbessenaperitief van het huis (aperitieven, al wandelend naar de locatie)
 • Erwtensoep met croutons
 • Souvlaki’s met bosbessenlooksaus
 • Hartige gerookte zalm-wafel met bladerdeeg
 • Pizza-wafel met tomaat en mozzarella
 • Bosbes-appel crumble
 • Water met citroen
 • Koffie (thermos) met 2 havermoutkoekjes met bosbes en chocolade
 • Wandelaperitief: bruisende gemengde vruchten drank zonder suiker
 • Erwtensoep met croutons
 • Pizza-wafel met tomaat en mozzarella
 • Water met citroen
 • 2 havermoutkoekjes met bosbes en chocolade

€35 / p.p.

Dikke-botten-maaltijd

Dikke-botten-maaltijd junior

Reserveren:

Minimaal 24u op voorhand reserveren. Het aantal reservaties is beperkt. Wij rekenen er op dat je je aan de reservatie houdt.


Weersomstandigheden zijn geen excuus voor annulatie. Enkel in geval van overmacht kan geannuleerd worden, minstens 24u van te voren. Hou er rekening mee dat als je toch zou moeten annuleren, andere mensen niet meer kunnen reserveren…

LET OP!

Maximaal 8 personen per reservatie.

De dag zelf:

Tegen het gereserveerde uur meldt één persoon van de groep zich aan in de shop. Je krijgt een wegbeschrijving naar jouw locatie en het wandelaperitief (voor iedereen). Wij brengen jullie dikke-botten-maaltijden.


Jullie kunnen 2u ter plaatse verblijven. Als toetje kun je met je dikke botten verder wandelen over het domein.

Voorwaarden:

Wij vragen aan iedereen om tijdens jullie verblijf op het domein respect te hebben voor de natuur en voor het werk van onze medewerkers. Gelieve de locatie te verlaten zoals jullie ze hebben aangetroffen.


Als er kinderen in het gezelschap zijn: breng ook hen respect voor de natuur bij en wijs er op dat het prettig is om op het domein te zijn, maar dat het domein geen pretpark is.

Veel gestelde vragen:

Voor wie?

Niet voor doetjes. Voor mensen met een beetje haar op hun tanden. Voor iedereen die het geweldig vindt om zoveel mogelijk in de natuur te zijn. Voor zij die het wisselen van de seizoenen helemaal willen voelen. Voor levensgenieters die zelf willen ervaren dat in de zuivere en frisse buitenlucht smaken veel intenser zijn. Voor allen die dezelfde lucht wil inademen en in dezelfde sfeer wil eten als de reeën, everzwijnen en konijnen die niet veraf zijn. Voor iedereen die een beetje “back to basics” wil. Voor jou, als je ’s maandags wil kunnen uitpakken met een sterk verhaal over een gedurfd en “gesmaakt” weekend.

Hoe ziet het decor eruit?

Al naargelang de omstandigheden. Een deugddoend najaarszonnetje, een onverwachte winterzon of de eerste lentezon. Kleurrijke herfstbladeren door de lucht, door de wind geplooide boomkruinen. Neerpletsende regen zonder zelf nat te worden, dwarrelende sneeuwvlokjes. De eerste groene blaadjes die terug komen piepen…

Hoe ziet het menu eruit?

Er is slechts één menu beschikbaar: de dikke-botten-maaltijd. Het volledige menu vind je onder “reserveren”.

Eén menu per persoon. Aan het menu kunnen geen wijzigingen aangebracht worden.

Prijs per persoon: € 35. Prijs per junior menu (voor kinderen): € 14.

Hoe ziet de accommodatie eruit?

Elke locatie is anders en heeft een dak, een tafel en zitmogelijkheden. Beschutting tegen regen en wind en uitzicht op een stukje Blueberry Fields.

Wat is de dresscode?

Sowieso dikke botten! Afhankelijk van het weer is een dikke trui, dikke sokken, dikke jas, dikke sjaal, stevige paraplu aan te raden. Mogelijk accessoir: een fleece dekentje.

Reserveer jouw dikke-botten-maaltijd!

RESERVEER